Måndag

Efter en ganska händelselös helg så är det måndag igen. Helgen spenderades med att vara barnvakt och kolla fotboll. Dan spelade FA cup match, 0-0 innebär 30 000 (!!) kr till hans club. och i morgon möts dom igen och vinnaren får ytterligare 45 000 kr. och det ska karl jäklarna spendera på en resa till spanien för alla spelare. jag sa att han inte fick åka och han blev ganska besviken. kanske ska säga att jag faktiskt tycker att han ska åka nån dag snart, så han inte missar anmälningsdatumet. (det vore ju för synd, haha).
Var på bio igår och såg "Tropic thunder",jäkla skitfilm! en massa kända människor i den och det var nog nått av det värsta jag sett. Den enda som var bra i den var Tom Cruise - jag hatar att erkänna det eftersom han faktiskt är en av dom värsta människorna jag vet. Sen var Ben Stiller bra som mongolid, och det säger bara hur dålig filmen faktiskt var.

Nu blev det lite mkt hat där, så lite mera kärleksfullt är att jag pratade med Ann idag för första gången på typ veckor. Saknar henne jättemkt. Så förhoppningsvis så kommer hon ner hit 2 dagar innan hon och Jeff åker iväg på sitt äventyr. Fingers crossed! 

Sitter här mörkret och lyssnar på McFly - All about you. Det är lustigt att jag sitter här och lyssnar på pojkbands musik. Kanske är det för att sångaren Danny Jones är tokhet ?
Funderar på att ge på att försöka fixa tvn, när karlar ska göra det funkar det ju aldrig så jag får väl ge det ett försök, fast det är faktiskt ganska skönt när den inte funkar, för det finns då inget som stör mig när jag ska sova.
Folk förstår inte att det inte alltid är ljudet som är irriterande utan faktiskt också ljuset som blinkar.
Well.

Ha det bra gott folk.
CIAO!

PS; Snart, snaaaart kommer jag hem! WOOOHHHOOOO!! DS

Fortfarande torsdag

WELL, jag lever. Ligger här under en filt med en kopp tea i handen och datorn i knät. Ska jobba i morgon, mår lite bättre och har inte råd att vara sjuk längre för utan sjukpenning så kommer den här månaden sluta utan pengar. så imorgon blir det tillbaka till jobbet så jag kan ta mig till flygplatsen när jag ska åka hem.
Pengar eh, det är tur att man har så mkt av dom.


Annars har jag haft en väldigt lång och tråkig dag. inte gjort något alls, kollat på film. och det fanns inte så mkt att välja mellan så blev dom gamla vanliga, bland annat pandas favorit S O T D. Förneka det inte panda, du gillade den ;)

Men det är fredag i morgon iallafall. tack gode gud. denna vecka har vart hemsk.


Torsdag

Halluu.
Ligger i sängen och kurerar mig. har feber, kräks,dålig mage, you name it. Detsamma gäller för Dan och Kerrie ,jag har skickat Dan till soffan och Kerrie är i sängen. vi har bestämmt att när alla känner sig redo så ska vi till Coop och köpa bröd och sen så ska vi kolla på film.  så vi har ett helt hus som är sjuka. Weeii.
Fick min nya telefon igår. En LG PRADA, I love it! Så mitt nya nummer är +447817929978 Har även mitt gamla nummer kvar, dock kan jag inte prata i den telefonen.
Annars så är det det gamla vanliga. kallt väder. men ganska trevligt när solen skiner.
kommer hem till kära svedala den 22 oktober! woho!

nedan, min nya telefon ;D

hare bra så hörs vi! ciao!



Fredag

Fredaaaaag
Har inte jobbat idag, har nån form av kräksjuka. Det har gått runt på jobbet bland både barn och vuxna och nu har jag fått det. Kanon..
Och min telfon funkar inte för samtal nu mera. förrut kunde jag bara prata på högtalare och nu funkar inte mikrofonen vilket innebär att jag inte heller kan prata i den. vilket är ännumera kanon.
Bokade flygbiljetter hem över jul igår. så kommer hem måndag morgon och åker tillbaka fredagen.
jobbet är det gamla vanliga med övertid och alldeles för många barn. känner att jag är på väg att bryta ihop. det börjar bli lite mycket.. men det är bara att jobba på..
på söndag ska vi på Noahs 1års kalas. det ska bli trevligt för megan är min favorit :) roligaste tjejen någonsin.

men men, nu ska jag försöka äta något. får se om det stannar nere eller inte.

ciao

Lördag

Thank god for that!

Ligger i sängen och segar, är hungrig med det finns inget hemma. och det gör inte min lust att gå upp större..
Dan är på kurs i dag, han har sina slutprov.. sen efter det ska han spela fotboll. så gissa vad ? jo jag spenderar min lördag ensam igen.. ska väl försöka plugga snart och ikväll blir det sex on the beach, kinesmat och X-Factor med Kerrie, Al och Bobs. men ja, det är ju ett tag kvar.

Vädret? Jag kan ta på mina vinerkläder! Det är 7 grader varmt just nu (10.20) men solen skiner och himlen är blå. så det gör min glad. Men det är dock ganska deprimerande att när jag går till tåget på morgonen så är det mörkt och när jag kommer hem så börjar det bli mörkt.. men men. inget att göra något åt..

idag fyller ANNA år. "Big 20" - grattis åter igen ;)

Saknar er , nu ska jag ta tag i mitt liv och gå upp.. iallafall snart..

Tisdag

Den här veckan är seeeeeg. Trött efter dagens bravader med 30 ungar &  3 vuxna inlåsta eftersom det spöregnar ute, och har regnat i 2 jäkla veckor nu. FÖRLÅT för att jag klagade på värmen.

Annars händer inte så mkt, Första hjälpen i morgon kväll från 6.30 - 9.30 vilket innebär att jag missar fotbollsträningen. och kommer så göra 4 onsdagar framöver för kursen pågår tydligen på länge, och det i sin tur innebär att om jag vill träna så måste jag träna fredagar från 7.30 - 9.00. vilket jag inte känner för, är ganska trött efter en vecka på jobbet. men men,  eftersom min fotboll är såååååå seriös så måste jag väl - suck.

idag fyller bror min år, grattis Panda - ska inte nämna hur gammal han blir, vill ju inte göra han ledsen ;)
jag hoppas du har haft en bra dag i svedala och att du har fått god mat, nån present och tårta. annars får du komma hit så ska jag fixa det åt dig!

Saknar er där hemma, lite sällskap vore trevligt...

nej men om man skulle ta och slå igen de blå ?
- shit vilket liv. 9.15 <-- sov dax! ja, jag är sorlig ibland,

Söndag


Söndag ,

det måste vara den värsta dagen av alla, man liksom väntar på att gå till jobbet.
PEPP på jobb ? Nae, inte det minsta. Jobbar tidigt igen, 7 fucking 20. och glöm inte all extra tid som vi tydligen "måste" göra nu. så jobbar till 17.20. Hm.  

helgen har vart ganska lugn. I fredags mötte jag Nic i Brighton och vi tog beslutet att dricka massa cockails. Trevlig ?Ohja. I går försökte jag plugga, förstod inte ett smack. Så jag drog mig till tv rummet och drack massa vin med Jodie och Kerrie och sen kollade jag på "What happends in Vegas" helt ensam i sängen.
Idag drog jag en "Mamma Mia, Sing along"  med Nicki och Lin. Redigt röj måste jag säga, hade vart bättre om man hade vart full dock. (Nej, jag uppskattar inte att vara i en biosalong med folk som absolut inte kan sjunga om jag inte är full nog att jag inte bryr mig)

Insåg idag att jag behöver en semester. Någon som känner för att ta mig med sig och åka någon stans varmt ? Jag står för underhållning på planet ? Kom igen ?

Take that lockar, See you around!

X


RSS 2.0