Måndag

Hej hej
hoppas allt är bra. här är allt kanon, lite trött bara.
i helgen så vart det ganska lungt. i fredags var dan ute med sina gamla resekompisar så jag var hemma, kollade på hockey och drack öl. på lördagen skulle jag åkt till svenska skolan med ida men mia var sjuk så vart inte så. Dom vill nämligen att jag ska vara lärare där!
Så i lördags gick vi på bio och kollade på X-men, bra film iallafall!
Sen så åkte jag ut och mötte några tjejer från jobbet för dan var för bakis för att göra nått.
I går gjordes inte mkt, gjorde lite jobb sen mötte vi bob, kollade på fotboll och käkade mat.
veckan blir lung. på fredag ska dan ut i brighton igen och jag vet inte vad jag ska göra. Megan har 30 års fest men jag är absolut luspank så blir nog inte att gå dit. Sen på lördag så är det födelsedags middag hos steve, dans bästa vän.
ingen som ska gå dock för alla ska till brighton för det är festival där. så ja, blir väl lungt.

Bokade flyg hem till juli herromdagen också. så den 25e kommer vi hem och åker tillbaka den 2a augusti.
woohoo! och snart kommer panda, bempa och pillan, 17 dagar kvar!

låt tips :
Dont go breaking my heart - Peter André & Katie Price
Jai Ho (you're my destiny) - Pussycat dolls

Måndag

hej hej alla
idag är det måndag och jag är ledig, röd dag, vet fortfarande inte varför, det kallas "tidig maj dag" och i slutet av maj, den 25e när det sen maj dag. hm, jag klagar inte.
var sjuk förra veckan, fick den underbara kräk och bajs sjukan. jättekul, men nu lever jag igen.
i helgen har vi vart i london och sprungit runt, var på naturhistoriska och på vetenskapliga museet och sen bara gick omkring, trevligt var det. och att jenny kom och hälsade på var också en bonus, har saknat henne!
så alldeles för mycket pengar spenderades och nu kan jag inte köpa nya skor som jag skulle gjort, haha. men mat är ju viktigare än skor så det får vänta.

igår var vi hos dans mamma för hennes pojkvän fyllde 46 så vi var där från 12 till 12 igår kväll, alla andra åkte hem vid 6 tiden men jag och dan stannade kvar och vi spelade spel. så det var kul.

morgonen har spenderats städande. vår dammsugare exploderade för några veckor sedan så lånade lindas imorse när vi gick dit för att hämta bilen så nu har det dammsugits!

vet inte vad jag ska hitta på nu så ja, vi hörs snart!

x

RSS 2.0